suceava forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

RDS Fiber Link

In jos

RDS Fiber Link Empty RDS Fiber Link

Mesaj Scris de Max Dum Sept 07, 2008 6:30 pm

Stiu ca multi din voi aveti alergie la acest RDS (si eu ma numar printre ei), dar am dat de o oferta interesanta la CERF. Am primit un fluturas, mai exact asta :

"Nou! Fiber Link - Internet prin fibra optica. Gratuit primele 3 luni de abonament [...] Super-viteza de transfer, pana la 2Mb/s in internet. Super-ultra-viteza de transfer cu prietenii tai din cartierul tau, pana la 10Mb/s. Viteze de 40 ori mai mari decat cele cu care te-ai obisnuit pana acum.[...] Trafic nelimitat, conectare gratuita etc.

* 9$ = 10Mb/s (banda maxima in cartier), 1Mb/s (banda maxima internet), 500minute rds, 50 minute romtelecom, 30 minute mobil.

* 15$ = 10Mb/s, 1,5Mb/s, 1000, 100, respectiv 30 minute.

* 19$ = 10Mb/s, 2Mb/s, 2000,200, respectiv 30 minute.

Cu mentiunea ca tarifele se vor ieftini cu 15% in iulie.

Serviciu disponibil in Bucuresti, Alexandria, Arad, Barlad, Brasov, Constanta, Craiova, Dr. T. Severin, Iasi, Oradea, Pitesti, Resita, Sibiu, Timisoara, Tg. Mures

Mi se pare prea mare viteza in internet, 2Mb/s e chiar culmea. Sunt curios daca nu e cumva o greseala, si se refera la 2mbps, desi ma indoiesc.
Iarasi, ce inseamna "banda maxima in cartier" ? Sa inteleg ca doar intre utilizatorii RDS din acelasi cartier ? Nici nu se mai pune problema de un peering cu Evolva, Czone etc.

Eu zic ca e o oferta buna pentru afara Bucurestiului, fiind mai ieftina decat ADSL-ul Romtelecomului, si chiar mai buna.
Ce parere aveti ?

Max
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 53
Varsta : 37
Stare de spirit : Rakiu
Data de inscriere : 23/08/2008

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum