suceava forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hosting gratuit si domeniu .tk redirectionat ?

In jos

Hosting gratuit si domeniu .tk redirectionat ? Empty Hosting gratuit si domeniu .tk redirectionat ?

Mesaj Scris de Max Dum Sept 07, 2008 6:32 pm

Salut tuturor,

De cateva zile incerc sa realizez un site, o solutie, vreau eu sa cred, total gratis. Spun vreau sa cred, pentru ca, in aceste zile m-am tot chinuit a face urmatoarea schema sa functioneze.

Ce inseamna un site modern, total gratis ?

Pentru mine a insemnat asta:

1. hosting gratuit de calitate
2. interfata WordPress instalata pe site
3. domeniul .tk redirectionat catre site

Hosting gratuit de calitate ar insemna:
- minim 200 MB de spatiu
- minim 20 GB trafic lunar
- minim 100 Mbps banda
- posibilitatea de a modifica baze de date MySQL
- sa suporte versiuni mai noi sau egale ale PHP – 4.3, MySQL – 4.0, pentru WordPress 2.6

Stiu, toate cele de mai sus suna frumos, insa experienta cu mai multi provideri m-a facut sa imi schimb parerea, lasand la o parte nervii facuti in acest proces Smile.

Daca a reusit cineva sa faca a merge configuratia 1+2+3 fara nici un fel de problema, am o mare rugaminte Smile, sa detalieze pentru cei interesati (si cred ca sunt interesati! Wink ) procedura prin care a reusit.

Am incercat sa hostez prin urmatoarele servicii, cu urmatoarele probleme:

evonet.ro – nu merge sa instalez wordpress, Firefox sau IE spunandu-mi ca nu gaseste link-ul de instalare sau orice director pana acolo, desi in FileZilla, vad link-ul fara probleme, dupa ce l-am uploadat via FTP functional.
xhost.ro – o singura baza de date ce poate fi configurata prin PHPMyAdmin, insa nu reusesc sa gasesc campul „Privileges” de care se vorbeste in instalarea WordPress, de la link-ul: http://codex.wordpress.org/Installing_W ... structions, la titlul „Using phpMyAdmin”
zymic.com – o interfata draguta, servicii bune, forum pentru suport, cu alte cuvinte, optiunea perfecta... doar ca nu se conecteaza via FTP Sad. Pacat. Nu am reusit sa redirectionez catre server nici site-ul .tk, necesar unui nume scurt.

Prin urmare, din cele relatate mai sus, reies doua lucruri:

a. nu va ganditi la hosting la unul dintre cei 4 provideri, deoarece s-ar putea sa intampinati probleme
b. poate puteti recomanda o varianta decenta de hosting care sa si functioneze in totalitate Smile.

RUGAMINTI:

1. daca puteti sa imi recomandati un provider de hosting gratuit de calitate, adica, cu cele specificate mai sus
2. daca se poate instala interfata WordPress pe acel domeniu fara prea mari probleme, si aveti detaliat metoda
3. cum se poate redirectiona un domeniu .tk catre adresa site-ului hostat

Cred ca toate acestea ar putea da nastere unui tutorial destul de interesant, pe care, va asigur ca il voi publica pe viitorul meu site, pentru ca cei ce vor dori sa faca asta, sa nu intampine problemele pe care le-am intampinat eu.

Multumesc pentru rabdarea cu care ati citit cele de mai sus.

Astept raspunsuri cu cat mai multe experiente de hosting gratuit a platformei WordPress.

Toate cele bune,

Alexandru Oprea

Max
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 53
Varsta : 37
Stare de spirit : Rakiu
Data de inscriere : 23/08/2008

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare