Movie Marker
suceava forum :: Discutii libere :: IT&C
Pagina 1 din 1
Movie Marker
Movie Maker INFO : ti se salveaza in format " Windows Movie Maker Projects (*MSWMM) deoarece tu vrei asa, alegand FILE -> SAVE Project, dupa cum zice si optiunea tu salvezi proiectul video-lui tau nu filmul !!!!!
Pentru a salva filmul ai in partea stanga CATEGORIA 3 ( FINISH MOVIE ) in panoul "Movie Tasks", unde ai "Save to My Computer" si dai click acolo apoi te descurci tu ai de completat cum sa se numeasca video-ul, unde sa se salveze, daca nu ma insel si formatul ... mi se pare ca ai 3 optiunii pentu claritatea videolui o alegi si tu pe "high", mi se pare ca asa se numeste. si apoi next ... si o sa-ti apara cum se salveaza filmul
P.S. - Cu cat filmul este mai mare cu atat o sa dureze mai mult salvarea lui
Pentru a salva filmul ai in partea stanga CATEGORIA 3 ( FINISH MOVIE ) in panoul "Movie Tasks", unde ai "Save to My Computer" si dai click acolo apoi te descurci tu ai de completat cum sa se numeasca video-ul, unde sa se salveze, daca nu ma insel si formatul ... mi se pare ca ai 3 optiunii pentu claritatea videolui o alegi si tu pe "high", mi se pare ca asa se numeste. si apoi next ... si o sa-ti apara cum se salveaza filmul
P.S. - Cu cat filmul este mai mare cu atat o sa dureze mai mult salvarea lui
Max- Moderator
- Numarul mesajelor : 53
Varsta : 37
Stare de spirit : Rakiu
Data de inscriere : 23/08/2008
suceava forum :: Discutii libere :: IT&C
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum